КЛАСна РОДИНА

П`ятниця, 03.05.2024, 15:06

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » Архів матеріалів


Про це журналістів поінформували в Міністерстві освіти і науки нашої країни. Там повідомляють - кілька місяців учні 5-х класів не отримуватимуть оцінки з усіх предметів.

Не ставити оцінки в 5-му класі вчителям рекомендував Борис Жебровський, заступник міністра. Дане нововведення пов'язане з впровадженням в навчальну програму нових експериментальних навчальних предметів.
Він зазначив: «Сьогодні ми максимально намагаємося полегшити процес адаптації учнів, а тому наше міністерство радить всім школам та їх педагогам не ставити п'ятикласникам жодних оцінок протягом усього першого семестру».

Жебровський додав: «Протягом останніх трьох років школи України перебувають ... Читати далі »
Переглядів: 743 | Додав: Maria | Дата: 29.08.2013




Рівно п'ятнадцять років тому, в останні червневі дні 1998 року, від шкільного берега дитинства під парусом надії у далеку дорогу життя вирушили випускники Бучацької ЗОШ І-ІІІ ст. №2. Розійшлися вони своїми стежками-дорогами, різними і нелегкими, сягали омріяних ще за шкільною партою незвіданих вершин, поки не знайшли своє місце в житті.

А 28 червня 2013 року наші дорогі випускники, тепер цілком дорослі люди, зібралися на зустріч шкільних друзів - свято спогадів і сподівань , минулого і майбутнього. Їх гарний настрій і яскраві посмішки наповнили коридори школи і порожні класи особливим трепетом: сльозами радості від зустрічі та гарячих рукостискань, обіймів давніх друз ... Читати далі »
Переглядів: 976 | Додав: Maria | Дата: 03.07.2013





UA - В Україні запровадили комендантський час для дітей. Від сьогодні (з 8 червня 2013 року) дітям до 16 років самим зась ходити до нічних клубів чи інтернет кафе та дискотек після десятої вечора. Лише з батьками чи опікунами. Випуск ТСН.Ранок за 6 червня 2013 року

Янукович дозволив ввести "комендантську годину" для дітей в нічних клубах та кафе

Президент Віктор Янукович підписав закон, згідно з яким дітям віком до 16 років забороняється перебувати в розважальних закладах та закладах громадського харчування без супроводу батьків у нічний час, повідомляє прес-служба глави держави.

Також президент підписав закон про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо посилення матеріальної підтримки сімей, в яких в ... Читати далі »
Переглядів: 1070 | Додав: Maria | Дата: 09.06.2013




Шаляй-валяй 11клас*2школа*м.Бучач


2012 - 2013рік
Відео: Дмитро Романів

Цьогорічні випускники – гордість Бучацької ЗОШ І-ІІІ ст. №2, як і, звичайно, всі попередні. Адже вони наші ! В пам’яті кожного залишаться цікаві і захопливі виступи ансамблю «Едельвейс», учас ... Читати далі »

Переглядів: 970 | Додав: Maria | Дата: 09.06.2013




Джерело:http://www.osvita.org.ua/news/71253.html

Правоохоронці закликають батьків контролювати використання коштів, що перераховуються як "добродійні внески" в дошкільні та шкільні навчальні заклади і перераховувати кошти лише на розрахункові рахунки, а не давати готівкою.

Як повідомляє Відділ зв'язків із громадськість ГУ МВС України в Київській області, до міліції звернувся житель Васильківського району Київської області із заявою про те, що завідувачка дитсадком зажадала $500 за влаштування дитини до дошкільного закладу. З цього факту, як відзначають в обласній міліції, відкрито кримінальне виробництво, завідувачка дитсадком ... Читати далі »
Переглядів: 851 | Додав: Maria | Дата: 09.06.2013




Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 03. 04. 2012 №409 «Про затвердження Типових навчальних планів загальноосвітніх навчальних закладів ІІ ступенів» з 5-го класу запроваджується обов’язкове вивчення другої іноземної мови. При цьому, бажано, щоб однією з них була англійська мова (перша або друга), повідомляє управління освіти та науки ТОДА.

Чинна програма «Іноземна мова. Для загальноосвітніх навчальних закладів. 5-9 класи» передбачає лише чотири іноземні мови, що можуть вивчатися як навчальна дисципліна з інваріантної складової Типового навчального плану – англійська, німецька, французька, іспанська.

В ... Читати далі »
Переглядів: 734 | Додав: Maria | Дата: 16.05.2013




Жінка, в першу чергу — мати. Все починається з матері, все людство народжене матір'ю, і Син Божий прийшов на землю від земної жінки, що стала для нас усіх Матір'ю Небесною. А добра християнська мати — це Ангел-Хоронитель духовності, берегиня сімейного тепла, миру і любові, а також релігійних і національних традицій нашого українського народу. Мама має бути першою вчителькою молитви. Від вас, матерів, у великій мірі залежить, якими виростуть наші діти, отже, яким буде майбутнє нашої Церкви, нашої України. Митрополит Андрей Шептицький завжди наголошував, що центром життя Христової Церкви є Християнська родина.

Сьогодні день тих, хто ніколи не чекає на "дякую", хто завжд ... Читати далі »
Переглядів: 864 | Додав: Maria | Дата: 12.05.2013




Хай світлий Великдень пасхальною радістю зігріє Ваші серця, надихає на творчі справи, наповнює життя добробутом і благополуччям, стане джерелом весняного оновлення, миру та злагоди!

Радості, добра, душевного піднесення та Божої благодаті !


Христос Воскрес ! Воістину Воскрес!

Переглядів: 1019 | Додав: Maria | Дата: 04.05.2013




Верба красна розцвітає,
Про Великдень сповіщає
І Спасителю під ноги
Стеле гілочки розлогі.

Верба б’є, не я б’ю,
За тиждень – Великдень!
Уже недалечко
Червоне яєчко.
Лоза б’є, не я б’ю,
За тиждень – Великдень!
Будь здоровий, як вода,
І багатий, як земля.

Довідка з історії свята



Вхід Господній в Єрусалим святкують в останню неділю ... Читати далі »
Переглядів: 3066 | Додав: Maria | Дата: 28.04.2013



26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС сталася найбільша в історії атомної енергетики аварія. Реактор четвертого енергоблоку вибухнув. Радіоактивні елементи йоду, стронцію і цезію поширилися на північну частину України, Білорусі, Прибалтики, Польщі, Швеції, Фінляндії й інших країн.

Чорнобильська катастрофа спричинила великі людські жертви і Чорнобиль став символом атомної небезпеки у світовому масштабі.

Катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики до вибуху на АЕС «Фукусіма-1», як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком.

Радіоактивна хмара від аварії пройшла над європейською частиною ... Читати далі »
Переглядів: 818 | Додав: Maria | Дата: 26.04.2013

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 9 10 »

Форма входу

Пошук

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Міні-чат

Друзі сайту