КЛАСна РОДИНА

Субота, 20.04.2024, 01:51

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2013 » Листопад » 2 » Ексклюзивне інтерв’ю з Іриною Тимчишин (Дубик). (Фото+відео)
22:46
Ексклюзивне інтерв’ю з Іриною Тимчишин (Дубик). (Фото+відео)


24 жовтня 2013 року у світлиці громадсько – політичної газети Бучаччини «Нова доба» кореспондент Оксана Чорній взяла інтерв'ю в Ірини Тимчишин (Дубик) - нашої землячки, першої українки - юриста англійської кваліфікації, яка обрана партнером юридичної фірми у Лондонському Сіті.

Багато людей думає, що за межами України не так катастрофічно в плані освіти та працевлаштування молоді. Та все має свої плюси і мінуси.

Учням, майбутнім випускникам та їхнім батькам, напевно, буде цікаво довідатися про те, як можна реалізувати себе, навчаючись за кордоном, бо останнім часом це стало популярним в українському середовищі.


Тому я, разом з Оксаною Чорній, маємо можливість очно - заочно представити всім Ірину Тимчишин (Дубик), її думки, спостереження про життя в Англії, тамтешню державну і приватну освіту, роздуми, поради, побажання щодо англійської дійсності для українських мігрантів і, вцілому, про вміння боротися за своє місце в житті.

Наостанок відбулася зустріч з Василем Тракалом, редактором газети «Нова доба» , який подарував для Ірини, її батьків і для мене цінні видання за його упорядкуванням і редакцією «Бучаччина: Історія сучасності» (Історія сучасної Бучаччини в репортажах, інтерв’ю, статтях) і «Шалений світ анекдотів» (Сотні анекдотів, які друкувалися на сторінках ЗМІ, в тому числі і в бучацькому часописі «Нова доба»).

Незабаром друковану версію цього матеріалу можна буде прочитати на сторінках громадсько – політичної газети Бучаччини «Нова доба»

Фотографії з архіву тижневика "Нова доба:













Інтерв’ю (Відео):

Ірина Тимчишин: Я знала, чому я там


Ірина Тимчишин: Я хотіла бути юристом


Ірина Тимчишин: Сім’я і кар’єра – це нелегко, але реально


Ірина Тимчишин: Жити в борг – це сором


Ірина Тимчишин: Якщо дітям цікаво, то школа цього вартує


Ірина Тимчишин: Моє хобі – музика, поезія та…


Ірина Тимчишин: Ціную людей інтелектуальних і…


Ірина Тимчишин: Я все ще вчуся


Ірина Тимчишин про корупцію: В Україні гірше, ніж де інде


До речі

Цьогоріч Ірина на час осінніх канікул знову привезла своїх доньок на навчання до рідної школи. Її донечки, Тамара та Іванна, поглиблювали свої знання з української мови, відвідуючи уроки з усіх предметів.

Школо моя

Тамара та Яся разом мамою і бабусею

Марія Короленко, Бучач.
24 жовтня 2013 року
Переглядів: 1510 | Додав: Maria | Теги: Бучач, Марія Короленко, Бучацька ЗОШ І-ІІІ ст.. №2, Василь Тракало, Оксана Чорній, Ірина Тимчишин, Нова доба, Tymczyszyn Irina | Рейтинг: 5.0/5
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар

«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Міні-чат

Друзі сайту